Allt om Bexter

2012-07-29
21:32:44

Home
 

 
Nu är jag hemma igen, de är skönt. Dock va de gott att vara där med med tanke på värmen =)
Men de är rätt påfrestande så man blir såå trött.. har typ sovit halva taxi resan, hela flygresan och halva tågresan. Är såå trött alltså, så blir inte uppe så länge idag för jag börjar ju jobba imon igen. Ska gå och duscha nu och ta en tekopp innan natten.
Jag ska ta nån dag här och lägga in bilderna på datorn sen lägga upp några här, dvs om ni vill se hur de såg ut o.s.v??
Hörs om nån dag igen! Natti natt
 


2012-07-21
22:14:24

Nedräkning!
 

Nu är de bara en dag kvar, iaf tills vi åker till Arlanda. Flyger på måndag morgon till Ungern och därifrån
åker vi taxi i 4 timmar in till Rumänien. =) Och nu har man snart jobbat en helg till, bara imorgon kvar. Ska bli skönt att komma från sjukan en vecka, men är rädd att bli lite små lat när man kommer tillbaka igen =P men de ska nog gå bra. Hoppas ni får bra väder här hemma nu i veckan, som vi förhoppningsvis kommer ha. Ni får gå in på smhi eller yr och kika vad vi har för väder där nere ;)
Ha de fint så återkommer jag när jag är hemma igen, om de inte finns tillgänglighet till dator där vill säga!
Kram på er från lilla mig! ♥
 


2012-07-16
22:02:56

Yran
De känns "tungt" att va tillbaka på sjukan efter att ha haft en ledig helg.
De va Yran i helgen och vi hade Fikakyrkan =) Först va de meningen att vi skulle stå där nere och dela ut fika gratis och vittna. Men när dom som håller i yran fick reda på att vi skulle ha gratis fika så sa dom nej pga att de skulle bli konkurrens. =O Jag fattar inte vad dom menar att vi skulle konkurrera ut, öltältet???
Men då beslöt vi oss för att priset fick dom som kom bestämma själv, de spelade ingen roll om dom gav 5:- eller 10:-.. de va frivilligt. Och pengarna går till dom i Rumänien =) Så då blev de ju 2 flugor i en smäll. Vi fick både vittna och få in pengar till Rumänien.
Jag har nog inte skrivit något här om att jag ska åka bort, men som ni har förstått så bär de av till Rumänien om en vecka precis! Jag, syrran, faster och hennes man ska ner och besöka en kristen organisation!
Så detta med insamling av pengar va egentligen inte meningen från början men eftersom vi va tvungna att ta betalt så kom vi på att pengarna kunde vi ta med oss dit och se vad dom kan göra för nytta. Så de va kanske någon mening med de att vi inte fick ha gratis fika! =) 
De va många som tyckte att de vi gjorde va bra och när man dom känner oss som ska åka ner så litar
dom 100% på oss. Därav gav flera stycker rätt många kronor för en kopp kaffe och en bulle, mellan 20 - 500:- =P  
Ser fram emot att få komma ner och se hur de ser ut där nere, hur dom har de.
Nu får ni ha en fortsatt bra kväll & sova gott sen!

2012-07-06
21:38:06

På g hem via akuten...
Hopp, då va en dag avklarad av denna helg. Snutten kommer upp hit snart pga att farmor är påväg in men ambulans.. hoppas att de inte är så farligt. Hon har haft ont i bröstet osv..förhoppningsvis så kommer hon att bli inlagd. Ska gå ner på akuten nu för tror dom kommer in snart, blir där ett tag för att se vad som händer. Sen blir de att gå hem och försöka sova nån timme innan man ska hit igen...
Ni får sova så gott!!
kramiz <3