Allt om Bexter

2013-03-15
13:45:59

Skoter
 
Nu bär de av hem till mamma & pappa! Inte vart hemma på 2 veckor tror jag, minst!
Planerar att bli där ett tag pga att jag vill börja träna igen, har sim & gym kort där som jag vill utnyttja när man betalat för de liksom.
Men imorgon blir de att köra skoter =) Va ett tag sen men nu blir de med ett gäng ungdomar från Edsbyn/ Uppsala som vill åka lite. Hoppas de är lika bra väder imorgon som idag & inte så kallt!
 


Kom o tänka på denna låten när vi ska ut o köra i helgen pga att första gången jag hörde den så va de just på en
skoterfilm som jag såg med grabbarna!

Hoppas ni får en fin fredags kväll & helg!
Kramar ;)

2013-03-13
14:10:17

Slapp vecka
 
Ser ut som de bara blir jobb en dag den här veckan (måndags) o den va ju inte speciellt ansträngade =) Hade 3-4 patienter som operetades & sen gick hem.
På morgonen när vi gick igen patienterna sa läkaren till mig, " Du ska va med på operation idag!" Jag vart lite ställd, för vi pratade inte med varandra o helt plötsligt sa hon de bara =P Så jag gick & frågade patienten om de va ok (ett måste) sen ringa ner till op & se att de va ok för dom.
Kanske inte den roligaste operationen jag vart med på men lärorikt! Man fattar lite mer när man får se. =)

Inatt som va & nu inatt blir jag här hos syrran IFALL de skulle dra igång.. Hon va till sjukan/ förlossningen i måndags eftermiddag för hon hade så ont, de höll i sig ett tag men sen gick de över =/ dom blev kvar där en natt men nu är dom som sagt hemma igen! Hoppas på bebis snart!
Men nu är en väninna & hennes 3 bara på g hit för att Anna (mamman) ska slinga håret på syrran & då hoppas jag på att få mysa lite bebis =) Sen ska jag hämta barnen på dagis!
 
Ha en fortsatt bra dag!

2013-03-07
13:26:03

Nattjobb
 
Jag fick två dagars jobb denna veckan. Ulla (min chef) ringde på måndag förmiddag och frågade om jag kunde tänka mig att jobba natt. Jag va lite tveksam eftersom jag aldrig gjort de förr så visste om jag skulle hålla mig vaken. De är ju skillnad när man är hemma, då är de ju inget tvång men när man ska jobba så är de ju en fördel om man är vaken =) Sen ringde hon igen efter en stund och frågade om jag kunde jobba tidag natt oxå. Jag sa ja men sen när jag lagt på tänkte jag, att jag kanske inte klara av första natten o så hade jag tagit på mig en natt till..=/
 
Jag la mig o vilade iaf efter jag hade vart ner o sagt hej då till Sandra & Anders. Gick  på jobb vid 20.30 o då hade vi en patient? =P men fick ett jourfall vid halv 11/11.. dom två skötte sig själv så de va rätt lugnt, så vi la oss på soffan & kikade på tv =)
Dagen efter tänkte jag att vi har minst en patient kvar av dom två + nån mer kanske, men när vi kom dit va de ingen alls =) & vi hörde inte ett ljud från nån annan avd som ville lägga in något. ( Kirurgen & Ortopeden lånar platser av oss, så om dom har fullt händer de att vi får ta någon av deras patienter) & inte heller från akuten.
Sååå, man kan säga att den natten vart ännu lugnare =) De va inte så svårt att jobba natt =)
Snacka om Lättförtjänta pengar, Me like! ;)
 

2013-03-04
13:29:00

Sammanfattning
 
Joo jag vet att jag vart super dålig på att skriva här.. Men en kort sammanfattning från när jag kom hem från Norge i mitten på januari.
Jag har vart endel hemma hos mamma & pappa just för att jag är arbetslös så har inte så mycket att göra här nere hos syrran, då blir de lätt att penga-kortet dras alltför många gånger i olika butiker. =P
 
Jag har även tackat nej till ett jobb (jag som är arbetslös) de tycker ni säkert va "JÄTTE" bra!! Not.
Men de finns ju orsaker till allt, jag trivs helt enkelt inte där pga vissa personer. Men när ett fönster stängs öppnas ett annat. Jag vart erbjuden tim-vik på en gyn avd så har inskolats där 5 dargar och sen har de blivit lite jobb.

I lördags va de en Stor dag! Då min kusin Sandra, som även är min bästa vän sa Ja till sin Anders i ett fjällskapell!
Dom va jätte fina båda två o va så glad! =) & känslosam som jag är kom de en liten tår när Sandra kom in med sin pappa och lämnade över henne till Anders.
Att gifta sig är ju en stor grej som innehåller väldigt mycket känslor, så att gråta lite hör till tycker jag =) Jag tycker ändå att jag skötte mig rätt bra ;) kom en tår när Sandra kom in sen också när jag & min syster Sarah skulle sjunga två sånger före & efter vigseln.. Kunde inte titta på dom för då va de sååå nära till gråt, så den första sången vart lite knölig i slutet =) men som sagt, en såhär grej innehåller så mycket känslor!
 
En del av underhållningen på festen va att ett paket skulle "gå runt" i salen, jag fick de två gånger, för kvällens finaste frisyr & vackrast klänning =) de va kul! Bruden fick inte väljas pga att paket skulle sluta där, annars hade ju hon fått de =)
Tog tyvärr inte så mycket kort men här är några iaf!

                   Först några bilder från möhippan!
 
              

    Sandra säljer kramar på Ica Maxi för 5:- Folk undverk henne o ville knappt titta på henne =P
 
                    På g till Donken för att beställa en burgare till Bullen!
                     Nu har dom sagt Ja till varandra!
                       Naw, fina dom är!
                                                                           Nygifta & glada!
                                      Anländer till festen men en fyrhjuling! Kul ide, lite annorlund! =)
                                                                               Min vän & jag!
                    Nu lämnar dom festen! Va jätte fint med marschaller, facklor, tomtebloss & fyverkerier!  

Nu Idag åker dom till Arlanda för att imorgon åka vidare till Thailand i 2 veckor! Så jag ska väl göra mig i ordning nu och åka ner till stationen för att säga hej då!
Vi hörs sen =)